преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Kreator ще свирят на Sofia Solid на 29 юни 2023

Немските траш величия ще свирят преди Amon Amarth на Арена София (Столичен колодрум)

Публикувано на 02 Март 2023
Kreator ще свирят на Sofia Solid на 29 юни 2023
Снимка: Fest Team

Kreator са втората потвърдила метъл банда след Amon Amarth, която става част от Sоfia Solid с концерт на 29 юни на Aрена София (Столичен колодрум) по покана на Fest Team. Билетите вече са в продажба в мрежата на ticketstation.bg, а с присъединяването на Kreator, цената им не се променя.

Kreator тази година се завръщат със своя петнадесети албум - опуса "Hate Über Alles", който е и първият им студиен албум с Фредерик Лeклерк (екс Dragonforce, Sinsaenum) на баса, който се присъединява към фронтмена Миле Петроца, китариста Сами Юли-Сирнио и барабаниста Юрген "Ventor" Райл.

С богато наследство, силна фен база и безспорни успехи зад гърба си, Kreator не са от групите, които почиват на лаврите и се наслаждават на светлината на миналата слава. В дръзко озаглавения си нов албум „Омраза над всичко“ метъл титаните отново канализират своята яростна енергия и тежест, достатъчно силна, за да наклони земята извън оста ѝ или поне да завърти главите на публиката.

Снимка: Fest Team

Първите концерти Sofia Solid – новата вълнуваща ивент серия с разнообразни световни изпълнители от различни жанрове музика под бранд шапката на Fest Team, ще се проведат на Арена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина. Към момента потвърдените артисти са Amon Amarth и Kreator на 29 юни. Очаква се още нови изпълнители да се включат в серията летни концерти в София.

Снимка: Fest Team

 

Ключови думи: