преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Hills Of Rock се завръща през 2024

КoЯn свирят на 25 юли 2024

Публикувано на 14 Декември 2023
Hills Of Rock се завръща през 2024
Снимка: Fest Team

Очакваният с нетърпение най-мащабен български фестивал за рок и метъл музика HILLS OF ROCK се завръща с гръм и трясък през 2024 г., а хедлайнерът, който ще запали сцената в първия фестивален ден е иконичната група КoЯn. След прекъсването през 2023 г., фестивалът се завръща на Гребна база, Пловдив и е готов да предостави всичко, за което феновете мечтаят – смазващо сценично присъствие от световни артисти, бясна енергия пред и на сцената, фен преживяване без аналог. Датите за фестивала догодина вече са ясни – от 25 до 27 юли 2024, Пловдив ще посрещне каймака на рок и метъл общността oт фенове и артисти за три незабравими дни с емблемата HILLS OF ROCK. Билетите влизат в продажба незабавно на ticketstation.bg и са на цени от 99 лв. за еднодневен билет до 180 лв. за тридневен достъп до фестивала.

Движеща сила на триумфалното завръщане на HILLS OF ROCK догодина е КoЯn – в топ 3 най-желана световна банда за концерт у нас, според последните статистически проучвания и анкети сред посетителите на фестивала. След една година пауза, една година на нетърпение и очакване, българската публика на най-популярната ню метъл банда в цял свят, най-после може да се усмихне спокойно – носителите на награди Grammy КoЯn идват в Пловдив на 25 юли. С 30 години на сцена и стотици музикални награди, мултиплатинената група на Джонатан Дейвис и компания носи енергията на бунта и мрака в текстовете си, които милиони фенове по света знаят наизуст.

“С огромно вълнение вече можем да споделим с вас не само датите за фестивала догодина, но и новината, че КoЯn е първият хедлайнер за HILLS OF ROCK 2024. Благодарим Ви за търпението и лоялността, това далеч не е всичко, което сме подготвили“, споделя Стефан Еленков oт Fest Team. В най-скоро време се очакват и още потвържденията от световни имена, издават от най-голямата промоутърска компания, отговорна за концертите на SLIPKNOT, FIVE FINGER DEATH PUNCH, MEGADETH, IRON MAIDEN, PANTERA, ARCHITECTS, FRANZ FERDINAD, ЕD SHEERAN и много други у нас.

В първия фестивален ден, преди вихрушката КoЯn, на 25 юли на основната сцена на Гребния канал ще излязат още и Spiritbox и Loathe.

Ключови думи: