преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Greesh представи нов сингъл – „Всичко в моите ръце“

Публикувано на 28 Октомври 2022
Greesh представи нов сингъл – „Всичко в моите ръце“
Снимка: Projector Plus

Мултиинструменталистът Гриша Георгиев - Greesh сподели най-новия си сингъл "Всичко е моите ръце". Парчето е в типичния за Greesh чувствен фънки рок груув, който извисява ума над тривиалностите в ежедневието и увлича слушателите за дни наред.

Идеята за песента се заражда още през 2019г. „Всичко в моите ръце“ е за борбата между рутината в деня и битовизмите и изкуството, особено в онези моменти, когато всичко зависи от нас самите. „Всичко в моите ръце“ е записана през 2022г. в читалище „Дружба“, гр. Харманли. Копродуцент на песента е Константин Райдовски, който не за първи път работи с Гриша и отговаря и за процесите на запис, обработка, миксинг и мастеринг. Въпреки преобладаващата роля на Гриша във всеки елемент от „Всичко в моите ръце“, целият креативен процес върви вдъхновено и плавно и заради асистентите Боряна Докле и Димитър Димитров. Музикантът отново намира поле за изява на всичките си таланти, като записва сам барабани, бас, китара, синтезатор и разбира се, вокали. Цветното видео към песента с главен герой Greesh е заснето през септември по софийските улици от тандема Васил Стефанов и Стефка Николова.

Гриша Георгиев – е добре познат от различни формации – като вокалист на Saint Electrics, дуета Dokle & Greesh и алтернативните Матакка/Портокал, а от съвсем скоро – и като басист в една от най-продуктивните български банди No More Many More.

По-рано тази година Гриша Георгиев даде старт на соловия си проект Greesh с песента „Игра“.

Greesh ще свири акустично и солово в Аrt Club Sofia на 5 ноември/събота/.

Ключови думи: