преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Гледайте цялото изпъление на Down на Hellfest 2022

Публикувано на 20 Юни 2022
Гледайте цялото изпъление на Down на Hellfest 2022
Снимка: You Tube

Френско-германската телевизия Arte Concert отново си партнира с фестивала Hellfest. По-долу можете да видите видео материал от изпълението на Down на 19 юни на главната сцена на френския фестивал.

Сетлистът на групата е както следва:
1. Lysergik Funeral Procession
2. Hail the Leaf
3. Lifer
4. The Seed
5. Ghosts Along the Mississippi
6. Losing All
7. Pillars of Eternity
8. Swan Song
9. Eyes of the South
10. Stone the Crow
11. Bury Me In Smoke

След двегодишна пауза Hellfest се завърна с мега яка програма и уникален удължен формат, който ще се проведе в рамките на два последователни уикенда през юни.
От 17-и до 26-и юни 2022 на сцените на Hellfest ще излязат триста и петдесет групи! Сред тях са Metallica, Guns N'Roses, Nine Inch Nails, Deftones, Avenged Sevenfold, Judas Priest, Carcass, Obituary, Mayhem, Ghost и много други. Организаторите споделиха, че разочарованието от двете пропуснати години, ги е накарало да мечтаят за още по-голямо и грандиозно събиране.

А за тези от нас, които нямаме възможност да посетим фестивала, Arte Concerts споделят пълните изпълнения на част от групите в програмата. В You Tube канала на телевизията са публикувани още изпълненията на Dropkick Murphys, Steel Panther, The Offspring, Suicidal TendeciesAlestorm и др. от първата част на двойното издание на Hellfest 2022. Ще очакваме още видеа следващия уикенд.

Ключови думи: