преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Evergrey, Klogr и Virtual Symmetry с концерт в София на 29 ноември

Публикувано на 06 Юни 2024
Evergrey, Klogr и Virtual Symmetry с концерт в София на 29 ноември
Снимка: Patric Ullaeus

Evergrey ще отпразнуват новия си албум "Theories Of Emptiness" с голямо европейско турне през ноември и декември 2024 г., подкрепени от Klogr и Virtyal Symmetry. Трите банди ще излязат на сцената на столичния клуб Mixtape 5 на 29 ноември 2024 г. от 19:00 часа.

Майсторите от Гьотеборг са далеч от това да забавят нещата. Групата ще издаде „Theories of Emptiness“ на 7 юни 2024 г. чрез Napalm Records. Без съмнение, новият албум ще е един от най-динамичните, които групата е създавала през цялата си впечатляваща кариера от над 30 години.

В коментар за дългоочаквания албум, вокалиста и китарист Том С. Енглунд заявява: „За нас прогресът е от първостепенно значение. Ние сме посветени изцяло на това да гарантираме на феновете, че музиката ни остава иновативна и извън всякаква стагнация. С всеки наш албум се стремим да представим нещо ново - уникален вкус, различен тон или акорд, нови похвати в текстописането или иновативни техники в продукцията.“

Билетите се продават ексклузивно и на много достъпна цена в момента онлайн и в мрежата на Eventim.bg, но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Ключови думи: