преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Eluveitie идват в София на 9 февруари 2025

Eluveitie се завръщат в България за общ концерт с Infected Rain и Ad Infinitum

Публикувано на 05 Юни 2024
Eluveitie идват в София на 9 февруари 2025

Швейцарските метъл пионери Eluveitie идват отново в София на 9 февруари 2025 година в клуб Joy Station. Събитието е част от дългоочакваното турне „ÁNV RISING – EUROPE PT I“, което ще започне да наелектризира сцените в Европа от началото на 2025 г.

Девет години след напълно разпродадения концерт у нас Eluveitie се завръщат отново и този път водят със себе си молдовската метъл сензация Inefected Rain и модерната метъл мощ Ad Infinitum, две групи, които бързо се издигнаха на метъл сцената.

Eluveitie са една от водещите фолк-метъл банди в света. Известни са с уникалния начин, по който смесват мелодичен дет метъл и традиционна келтска музика. Неизменно пленяват публиката по целия свят с богатото си музикално наследство и динамичните си концертни изпълнения. След успеха на подкрепения от критиката албум „Ategnatos“ и последните сингли „Aidus“ и „Exile Of The Gods“, Eluveitie са готови да донесат поредното незабравимо изживяване на феновете си у нас.

Фронтменът на Eluveitie Chrigel Glanzmann коментира: „Изключително сме развълнувани да споделим отново музиката си с нашите фенове. Турнето ÁNV RISING – EUROPE PT I' не е просто поредица от концерти, това са вечери за празнуване на доброто, с което всички заедно преживяваме трудностите!“

Infected Rain, родом от Молдова и добре познати на родната публика с мощните си енергични изпълнения и уникалното сливане на метъл жанрове. Водени от харизматичната вокалистка Lena Scissorhands, групата направи фурор с последния си албум „Time“, който демонстрира еволюцията на групата и показва смелите им експерименти в музикалната сфера.

Ad Infinitum са предвождани от всестранно развитата и завладяваща вокалистка Melissa Bonny. Бандата бързо натрупа последователи с модерното си звучене, подчертано в последния албум „Chapter III: Downfall“. Музиката им съчетава тежки рифове, оркестрови аранжименти и красиви вокали, обещаващи завладяващо концертно преживяване.

Концертът на Eluveitie, Infected Rain и Ad Infinitum обещава вечер изпълнена с много енергия, заплетени музикални истории и празник на разнообразните жанрове в метъла.

Билети ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg от 10:00 часа на 7 юни, петък. Промо-билети ще се продават до 9 юни, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.


Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

Снимка: BGTSC

Ключови думи: