преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джо Бонамаса ще издаде нов лайв албум през април

Публикувано на 02 Февруари 2023
Джо Бонамаса ще издаде нов лайв албум през април
Снимка: Getty Images

Джо Бонамаса обяви, че ще издаде нов концертен албум през април. "Tales Of Time" e записан по време на концерт на блус музиканта в Red Rock Amphitheatre в Колорадо, САЩ през август 2022 година.

Албумът е продуциран от дългодишния сътрудник на Бонамаса - Кевин Шърли (работил с Led Zeppelin, Iron Maiden, Journey и др.). Изданието ще е налично в CD/DVD, CD/Blu-ray, винил и дигитален формат и ще излезе през собствения лейбъл на музиканта - J&R Adventures.

„Този концерт предствя нашата най-голяма продукция до момента, фокусирана върху най-амбициозния ми студиен албум до момента „Time Clocks“. Емблематичният Кевин Шърли отново създаде както прекрасна музика, така и прекрасна визуализация. Моята група беше природна стихия в това шоу и това наистина беше една специална вечер.", сподели Бонамаса.

Бонамаса и неговият дългогодишен мениджър Рой Вайсман наскоро обявиха стартирането на Journeyman LLC, компания предлагаща пълен набор от услуги за мениджмънт на артисти, звукозаписна компания, промоция на концерти и маркетинг за независими артисти от цял свят.

Ключови думи: