преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джеф Тейт идва в София на 15 ноември

Легендарният глас на Queensryche ще зарадва родните фенове

Публикувано на 23 Април 2024
Джеф Тейт идва в София на 15 ноември
Снимка: BGTSC

Бившият вокалист на Queensryche Джеф Тейт ще гостува у нас на 15 ноември в столичния клуб Joy Station. След успешното американско турне на шоуто „The Big Rock Show" закономерно се появиха и първите европейски дати.

На това турне Джеф Тейт изпълнява най-доброто от периода с Queensrÿche, а на някои от концертите включва и по една класическа песен на Pink Floyd.

Джеф Тейт е американски певец и автор на песни. Изключителният му успех с Queensrÿche, и особено с двата албума „Operation: Mindcrime“ и „Empire“ го утвърждават като един от най-големите гласове в метъла. Тейт е класиран в списъка на Hit Parader под номер 14 на класацията „100те най-велики метъл вокалисти за всички времена“ (“100 Greatest Metal Vocalists of All Time“). Класиран е на престижното второ място в класацията „That Metal Show top 5“ на хард рок вокалистите на осемдесетте години, а през 2012 печели музикалната награда "Voice in Progressive Heavy Metal" на списание „Vegas Rocks! Magazine“. През годините той печели и множество други награди и попада в различни престижни класации.

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. Ограничено количество промо-билети ще се продават до 30 април, включително. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 7 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

 

Снимка: BGTSC

Ключови думи: