преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Der Hunds представят нова песен и видеоклип "Hurricane"

Публикувано на 18 Октомври 2023
Der Hunds представят нова песен и видеоклип
Снимка: Georgi Angelov: Photography

Алтернативната рок група Der Hunds сподели новата си песен "Hurricane", тя идва и с видеоклип - режисиран в Боян Карамфилов.

"Hurricane" uзлиза в седмицата, в която групата ще отбележи своята 20-та годишнина. На 21 октомври в столичния клуб Mixtape 5 ще отпразнува забележителното си музикално пътешествие с много музика, приятели и рокендрол истории.

Припомняме, че специални гости са Soundprophet, а в концерта ще се включват още Георги Фидлер, Вили Попов и Калин Белчев – бивши членове, част от музикалния път на групата рожденик, много гост музиканти сред които и актуалните колеги на Боби Косатката от легендарната група Тангра – Дани Ганчев и Иво Чалъков.

"Hurricane" е част от новата продукция на групата, която e готова да остави тийн годините в миналото и обръща нова страница в историята на Der Hunds. Видеото на "Hurricane" е дело на дългогодишния приятел и режисьор на много от клиповете на бандата – Боян Карамфилов, който решава за този клип да постави членовете на групата в … естествената им среда. Боби, Пифа, Марто и Деян снимат "Hurricane" в една гореща лятна вечер в столичен бар с много приятели, други музиканти, питиета и любима музика.

Песента e първата свежа доза музика, която Der Hunds издават след албума "Apocalyptoholics" от 2020 г. и издадената миналата година "Gone"

Билети за концерта на Der Hunds в клуб Mixtape 5 на 21 октомври можете да намерите тук!

Ключови думи: