преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дейв Ломбардо се завръща в Testament

Публикувано на 02 Март 2022
Дейв Ломбардо се завръща в Testament
Снимка: Instagram/testamentofficial

Testament официално обявиха, че легендарният бивш барабнист на Slayer влиза в състава на бандата, след напускането на Джийн Хоглън.

Ломбардо беше част от Testament за кратко през 1998 - 1999, когато групата записва класическия албум "The Gathering", определян като един от най-добрите албуми на бандата.

В настоящия състав на групата е басиста Стив Диджорджио, който също участва в албума "The Gathering". Диджорджио се задържа малко по-дълго от Ломбардо в Testament, за първи път в периода 1998 - 2004 и след това се завръща през 2014, когато напуска Грег Кристиан.

Ломбардо, който в момента седи зад барабаните в Suicidal Tendencies, Misfits, Dead Cross, Mr. Bungle, Fantomas и др., ще бъде за пръв път в групата заедно с Алекс Сколник, който напуска Testament през 1992, завръща се закратко през 2001, и окончателно остава част от групата през 2005-та година.

Фронтмена Чък Били сподели, че групата е изключително развълнувана да приветства Дейв Ломбардо зад барабаните в Testament, и всички са много ентусиазирани да делят сцената отново с него.

Ние също очакваме с нетърпение да видим какво ще даде Дейв на Testament с експлозивното си присъствие.

Ключови думи: