преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Decapitated, Incantation и Nervosa с общ концерт в София на 14 март

Публикувано на 06 Декември 2023
Decapitated, Incantation и Nervosa с общ концерт в София на 14 март
Снимка: BGTSC

Decapitated, Incantation и Nervosa ще гостуват у нас по покана на BGTSC на 14 март в столичния клуб „Mixtape 5“ с начало 19:30 часа. Концертът ще бъде открит от швейцарците Kassogtha. На този концерт Decapitated ще изпълнят легендарния си албум "Nihility" така както е издаден в далечната 2002 година. Класиците Incantation ще ни изпробват вратовете, а Nervosa най-после ще ни се представят с една от гордостите на нашата сцена Михаела Найденова!

Предстои ни клубна фиеста, задължителна за всеки фен на екстремната музика!

Билети за концерта ще се продават от 10:00 часа на 8 декември, този петък, в мрежите на Eventim и Bilet.bg. До 11 декември те ще са на атрактивната цена от 50 лева, а след това постепенно ще достигнат 65 лв. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Снимка: BGTSC

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.
BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Ключови думи: