преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Cradle Of Filth с концерт в София на 5 март

Шоуто „Necromantic Fantasies“ ще мине и през България!

Публикувано на 13 Септември 2023
Cradle Of Filth с концерт в София на 5 март
Снимка: BGTSC

Британската метъл банда Cradle Of Filth идва в България за концерт в София на 5 март от 19:00 часа в столичния клуб Joy Station. Концертът е част от европейското турне „Necromantic Fantasies“ и ще бъде открит от италианци Sick N Beautiful. За огромна радост на публиката преди тях ще видим Wednesday 13, който със своята група ще изпълнява творчеството на Murderdolls!

Билетите ще влязат в продажба този петък от 10.00 часа! Те ще се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон. С наближаването на събитието цената им ще расте.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Ключови думи: