преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте новия сингъл на Rammstein "Zick Zack"

Публикувано на 07 Април 2022
Чуйте новия сингъл на Rammstein

Германските индъстриъл метъл величия Rammstein споделиха официален видеоклип на най-новия си сингъл "Zick Zack". Парчето е посветено на козметичната хирургия.

"Zick Zack" е втори сингъл от предстоящия нов албум на Rammstein "Zeit", който ще излезе на 29 април.

Тил Линдеман, Пол Ландърс, Ричард Круспе, Кристиан „Флейк“ Лоренц, Оливер Ридел и Кристоф Шнайдер са роботили в 2 години върху единадесетте песни от новия албум. Записите са направени в студиото La Fabrique Studios във Франция с продуцента Олсен Инволтини.

Любопитна новина свързана с новия албум е, че снимката за обложката на диска е направена от канадския музикант и фотограф Брайън Адамс. Кадърът е направен на стъпалата на внушителния паметник на въздушните изследвания в Аеродинамичният парк на университета Хумболт в Берлин-Адлерсхоф.

В хода на кариера, обхващаща почти 30 години, Rammstein са продали повече от 20 милиона албума по целия свят и са направили безброй грандиозни и революционни турнета.

Rammstein тръгват на световно турне през пролетта на 2022 година. Началото на Европейската обиколка е на 15 май в Прага, след поредица от концерти на стария континент, бандата ще продължи към Америка с концерт в Монреал на 21 август, а последната обявена дата е за Мексико сити на 4 октомври.

Вижте видеоклипа на "Zick Zack":

Ключови думи: