преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте новия сингъл на Стенли - "Невинно сърце"

Публикувано на 17 Май 2022
Чуйте новия сингъл на Стенли -

Преди дни обичаният български изпълнител и музикант Стенли се завърна с изненадващ музикален проект, озаглавен „Невинно сърце“. Динамичното парче е в стила на предходния му сингъл „Електро“, който излезе преди година и представи изпълнителя в нова и различна светлина.

Ако има една дума, която описва Стенли като артист, то тя със сигурност би била „експериментатор“. Кариерата му е олицетворение на нетърпимост към клишетата и е водена от порива му за постоянни промени. Днес Стенли за пореден път провокира и изненадва. Вдъхновена от 80-те години на миналия век, песента му „Невинно сърце“ съчетава звуци и ефекти, характерни за електронната музика по онова време.

„Невинно сърце“ е плод на успешната творческа колаборация между Стенли, Светлин Къслев (аранжимент), Людмила Сланева (текст) и Станислав Вълчев (китара).

„Въпреки дългогодишната ни съвместна работа и множеството общи проекти, предизвикателството да пиша текстове за него е все още огромно. Стенли е безкомпромисен към творчеството си и държи всяка дума да пасва перфектно на музикалната линия“, споделя съпругата на Стенли – Людмила (Локо).

На 14 май, заедно с аудиото, в YouTube канала на Стенли излезе и музикалното видео към „Невинно сърце“. Режисиран от талантливия Тото Марковски, клипът се отличава с атрактивни визуални и 3D ефекти, в хармония с тематиката на песента.

През октомври Стенли ще се качи на сцената на Зала 1 на НДК, където ще поднесе на публиката емоционални изпълнения на песни като „Обсебен“, „Чужди тела“, „Невинно сърце“ и още много, сред които и нови заглавия от предстоящия му студиен албум – „Любовен експрес“.

Ключови думи: