преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте новия сингъл на Ози Озбърн с Тони Айоми "Degradation Rules"

Публикувано на 22 Юли 2022
Чуйте новия сингъл на Ози Озбърн с Тони Айоми

Британската рок легенда Ози Озбърн сподели втори сингъл от предстоящия си нов албум. Парчето е озаглавенo "Degradation Rules" и е с гост участието на китариста и съосновател на Black Sabath Тони Айоми.

Тони Айоми за пръв път участва в соло албум на Ози, освен в "Degradation Rules" неговата китара ще чуем и в песента "No Escape From Now".

"Наистина е страхотно да се работи с Тони", каза Ози. "Той e майстор на рифовете. Никой не може да го достигне в това. Само ми се искаше да имахме тези песни за албумът "13" на Black Sabbath."

Тринадесетият студиен албум на Ози Озбърн "Patient Number 9" ще излезе на 9 септември. Дискът ще съдържа 13 песни, записани с продуцента Андрю Уат.

В записите участват Чад Смит (Red Hot Chili Peppers), Робърт Трухильо (Metallica) и Дъф Маккаган(Guns N'Roses). Звездната селекция от гост музиканти в албума продължава с имената на Тони Айоми, Ерик Клептън, Джош Хоми (Queens Of The Stone Age), Майк Маккрийди (Pearl Jam) и Зак Уайлд (Black Label Society), както и покойният Тейлър Хоукинс (Foo Fighters).

Чуйте "Degradation Rules":

Ключови думи: