преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте новия албум на Слаш, Майлс Кенеди & The Conspirators

Публикувано на 11 Февруари 2022
Чуйте новия албум на Слаш, Майлс Кенеди & The Conspirators

Най-новият албум китарната легенда Слаш, Майлс Кенеди & The Conspirators - "4", излезе днес чрез "Snakepit Records" и "Gibson Records. Групата сподели всички песни от албума освен в платените стрийм платформи и в профила си в YouTube. Целият албум можете да чуете по-долу.

Това е пети соло албум за Слаш и четвърти с Майлс Кенеди, Брент Фиц, Тод Кернс и Франк Сидорис. Албмуът е записан в историческото RCA Studio A в Нешвил, Тенеси с продуцента Дейв Коб, като групата си е била поставила за цел да запише 10 песни за 10 дни.

„За първи път реално записахме китарите, баса и барабаните на живо по едно и също време. Вокалите също направихме на живо“, коментира Слаш във видео тийзър, който групата сподели преди време.

В интервю за Ultimate Classic Rock, китариста на Guns N' Roses си пропомни за това "незабравимо преживаване", особено след като цялата група се наложи да се самоизолира, заради заразяване с Covid-19. "Самите записи бяха върхът, един от най-забавните моменти в студио, за цялата ми кариера", споделя той. "И после, това, което ни се случи беше много сплотяващо, тъй като всички преминахме през това Covid нещо заедно, карантинирани в Нашвил. Но, нали знаете, в крайна сметка важното е, че записът е готов и всички сме добре."

Ключови думи: