преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Британската банда с българско участие - Mania издаде дебютен сингъл

Публикувано на 04 Ноември 2022
Британската банда с българско участие - Mania издаде дебютен сингъл

Британската група Mania издаде дебютния си сингъл "Overthink", както и официален видеоклип към него.

Мania са нова група в състав Добромир Василев (Вокали), Люк Помфрет (Китара), Джеймс Бенеуит (Китара), Сам Ротуел (Бас), Джейкъб "Коб" Прайс (Барабани).
Групата комбинира антемичен рок звук със закачлива поп продукция, за да създаде нещо уникално и свежо. Групата не се страхува да експериментира с каквато и да е посока, от която има нужда дадена песен. Те безупречно успяват да комбинират реещи се рифове, експлозивни барабани и закачливи вокални линии.

Въпреки, че Mania са нова група, членовете й са стари познайници на Рок Сцената във Великобритания и България. Предходни групи, в които някои от членовете са имали участие включват: BolloBollo (UK), Rêve (UK/BG) и Blushes (UK), които са имали #1 песни в различни рок класации и сингли в ротация в национални радиа.

С издаването на дебютния сингъл "Overthink", групата поставя летвата за това какво могат да очакват слушателите и се надява хората да са също толкова развълнувани от това, което предстои, колкото са самите те!

Добромир Василев (Вокал) и Джеймс Бенеуит (Китара) разказват, че песента говори за желанието да бъдеш с някой, който в действителност не можеш да имаш. Не си сигурен дали отсрещната страна чувства същото, като в резултат на това почваш да премисляш всичко твърде много.

Ключови думи: