преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Благотворителният мото-рок фестивал "Побит камък" ще се проведе от 1 до 3 юли

Мястото на събитието е терена на природен парк „Побит камък“ край София

Публикувано на 21 Април 2022
Благотворителният мото-рок фестивал
Снимка: Калашниците МСС

Благотворителният мото-рок фестивал "Побит камък" ще посрещене феновете на рок музиката в природен парк „Побит камък“ до с. Нови хан от 1 до 3 юли.

Дванадесетото издание на събитието, което се организира от мотоклуб "Калашниците", ще се проведе под надслов "Гласовете на Българския Рок" и в него ще вземат участие едни от най-любимите родни рок имена.

Благотворителната кампания фокус на фестивала тази година е в подкрепа на петгодишната Стаси – Станислава Борисова, като средствата от фестивала ще помогнат за рехабилитацията, от която има нужда, във връзка с нейната диагноза Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

В предишното издание на фестивала, организаторите от „Калашниците“ дариха над 22 000 лева за необходимите медицински процедури на тригодишния Георги Петров.

Събитието ще се проведе в два поредни дни. На 1-ви юли феста ще открият рок група Елит, следвани от Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, а петъчната вечер ще закрият вечните Сигнал.

Програмата в съботния ден ще започне с почетна обиколка до паметника на писателя Елин Пелин в едноименния град. В съботния следобед ви очакват много забавни мото игри и благотворителен търг, а за музиката ще се погрижат групите Конкурент, Диана Експрес и още големи български изпълнители, които засега организаторите запазват в тайна. По време на мероприятието, „Калашниците“ са подготвили още изненади, безкомпромисен кетъринг, студена бира и шум на мотори.

„Калашниците“ ви очакват в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

Ключови думи: