преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Батюшка, Vltimas и God Dethroned с общ концерт на 27 септември

Батюшка се завръщат в България с нов албум и водят супергрупата Vltimas

Публикувано на 04 Юни 2024
Батюшка, Vltimas и God Dethroned с общ концерт на 27 септември

Само година след последното си гостуване у нас Батюшка се завръщат за нов концерт с нов албум, водейки със себе си две много силни банди!

Концертът ще се състои на 27 септември 2024 година в столичния клуб Mixtape 5 от 19:30 часа. Преди това на сцената ще видим супергрупата на Дейвид Винсент (ех-Morbid Angel), Рун "Blasphemer" Ериксън (Aura Noir, Earth Electric, ex- Mayhem) и Фло Мунье (Crypopsy) Vltimas и холандците God Dethroned.

В началото на тази година полската група продуцира и записа нов албум, който по план ще бъде издаден този септември преди датата на концерта у нас чрез Napalm Records. От групата обявиха, че на това участие ще чуем нови песни, ще ги видим с нов облик и ново шоу!

Преди тях на сцената ще излязат Vltimas, състоящ се от световно известни класни музиканти, които наскоро издадоха много добре приетия албум "Epic", и холандската блек-дет формация God Dethroned, които също ще издадат нов албум точно преди турнето.

Билетите се продават ексклузивно и на много достъпна цена в момента онлайн и в мрежата на Eventim.bg, но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

 

Ключови думи: