преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Балканджи с концерт в София на 17 ноември

Есенният концерт на фолклорната метъл група ще гони тъмните сили

Публикувано на 15 Септември 2023
Балканджи с концерт в София на 17 ноември
Снимка: BGTSC

В българските народни поверия, дните между 14 и 21 ноември, се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете. Балканджи смело се изправят с песен срещу Мартиняка (черният дух с ярки зелени очи), за да го натикат под камък студен за цяла година.

Балканджи и BGTSC ни канят на традиционния за тях голям концерт с песни за змейове, юнаци и самодиви на 17 ноември в голямата зала на клуб Mixtape 5.

Така Балканджи ще си изпълнят обещанието за нов концерт през есента, което дадоха на феновете по време на събитието на първи март. Така че, ако не искаш Мартиняка да ти разтури плевнята, да те събори болен баш на уикенда и да ти вкисне бирата, ела да изпеем бялата магия на Балканджи на празника, в какъвто се превръща всеки концерт на една от най-любимите и самобитни български банди.

Билетите са в ограничен тираж и можете да ги намерите онлайн и в мрежите на Eventim.bg и bilet.bg, както и на входа на клуба в деня на концерта, ако са останали. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

 

Ключови думи: