преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Alter Bridge споделиха видеоклип към сингъла "Holiday"

Публикувано на 19 Януари 2023
Alter Bridge споделиха видеоклип към сингъла
Снимка: You Tube

Американската група Alter Bridge сподели официален видеоклип към песента "Holiday". Върху видеото бандата работи с дългогодишния си xcv сътрудник Дан Стърджис, с когото заснета емблематичната си изява с Parallax Orchestra "Alter Bridge:Live At The Royal Albert Hall".

След излизането на албума "Pawns & Kings" "Holiday" бързо се превърна в едно от любимите пaрчета на феновете на Alter Bridge.

"Pawns & Kings" излезе на 14 октомври 2022 година. Седмият студиен албум на Alter Bridge съдържа 10 песни, записани във Флорида, САЩ, с продуцента Майкъл "Elvis" Баскет.

Преди дни в интервю за Audio Ink Radio китариста на Alter Bridge Марк Тремонти, сподели, че вече работи върху нови идеи за песни на групата. В разговор за плановете си за 2023-та година той споделя, че си е поставил за цел да научава по нещо ново за свиренето китара всеки ден и че му предстои работа по таен проект, който ще бъде обявен по-късно тази година.

„Започнах да пиша няколко песни и никога не спирам да пиша, така че каквото и да става, ще бъда готов за следващата фаза“, казва той.

„Влизам в студио през април, за да запиша нов таен проект, който не искам да обявявам засега, и съм много развълнуван от това“, допълва Тремонти.

През 2022 година Марк Тремонти со партнира с американската асоциация на Синдром Даун (NDSS), и издаде благотворителен албум с кавъри на Франк Синатра на 27 май, средствата, от който ще отидат в подкрепа на болни от Синдром на Даун и техните семейства. 

Ключови думи: