преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Limp Bizkit имат около трийсет и пет нови песни за новия албум

Уес Борланд сподели, че това е най-доброто, което той е правил като музикант

Публикувано на 28 Юни 2021
Limp Bizkit имат около трийсет и пет нови песни за новия албум
Снимка: Photo by Frazer Harrison/Getty Images for KROQ

Limp Bizkit от години подклаждат очакванията на феновете си за нов албум, а той дори носи предполагаемото заглавие „Stampede Of The Disco Elephants“. Групата така и не е споделила евентуална дата на издаване, нито списък с песни, но според китариста Уес Борланд, забавянето се дължи на това, че вокалистът Фред Дърст не е щастлив с албума. В ново интервю той изрази надежда, че Дърст най-сетне ще реши кои песни да влязат в албума и групата ще може да го завърши.

„Вероятно, в последните десет години, сме били в студиото в опит да завършим албума, бих казал, седем пъти. Записвахме на различни места – работихме ли, работихме. И Фред беше постоянно недоволен от резултата, от това, което си представя и полученото, предполагам“, сподели Уес Борланд. „Така че пускахме сингли – като „Ready To Go“ и „Endless Slaughter“...вероятно имаме трийсет и пет записани инструментала, а Фред записваше вокалите към тях, но после се отказваше от направеното...Така че смятам, че сме стигнали точка, в която той все пак ще избере някои от тези песни, ще ги завърши и ще завършим и албума. Стискам палци“, допълни китаристът.

Уес Борланд дори заяви, че новия материал на Limp Bizkit е „най-доброто“, което той е създавал в кариерата си на музикант.

Ключови думи: