преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Кори Тейлър, Шон Крахан и Джим Руут реагираха след смъртта на Джоуи Джордисън

Прочутият барабанист е починал в съня си едва на четиридесет и шест годишна възраст

Публикувано на 28 Юли 2021
Кори Тейлър, Шон Крахан и Джим Руут реагираха след смъртта на Джоуи Джордисън
Снимка: Getty Images

Кори Тейлър, Шон Крахан и Джим Руут от Slipknot пуснаха черни изображения в профилите си в Туитър и Инстаграм в символичен знак на скръб заради смъртта на бившия си колега Джоуи Джордисън. Той си отиде в съня си на 26-и юли, едва на четиридесет и шест годишна възраст.

Членове на Anthrax, Sons of Apollo, Trivium, Hatebreed, Underoath and Fear Factory бяха сред множеството прочути рок и метъл изпълнители, които бяха разтърсени от тъжната новина.

Майк Портной публикува снимка с Джордисън с текст „Напълно шокиран съм да науча за смъртта на Джоуи Джордисън. Освен че беше невероятен барабанист, той беше винаги човек от класа. Когато научи какъв фен е Макс, той му изпрати вкъщи гигантска кутия с материали на Slipknot…а когато веднъж свирих заедно със Stone Sour в Бразилия /а Slipknot също участваха/, той се отнасяше към мен като към член на семейството. Мамка му, това наистина боли...Почивай в мир, Джоуи Джордисън“.

Чарли Бенанте от Anthrax написа, че не може да повярва на новината, а Пол Греголето от Trivium сподели, че Джоуи е бил изключителен барабанист и автор на песни, освен това винаги е бил „супер мил“ към членовете на неговата банда, когато са били на турне заедно. Дино Казарес от Fear Factory просто написа „Мамка му“, а Джейми Джаста от Hatebreed изпрати своя колега с думите – „Ти промени играта със Slipknot. Доведе бруталния звук към мейнстрийм музиката! Даде на децата такъв груув, както никой друг не го е правил...Съболезнования към семейството, приятелите и феновете. Отиде си твърде скоро“.

Гари Холт от Exodus пусна снимка на Джоуи Джордисън с текст: „Почивай в мир, Джоуи Джордисън. Това е твърде много. Твърде много си отидоха.

Ключови думи: