преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

JEREMY? са българската банда, която ще свири на EXPO 2020 в Дубай

Концертът им на 9 октомври ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage

Публикувано на 06 Октомври 2021
JEREMY? са българската банда, която ще свири на EXPO 2020 в Дубай

Българската инди рок банди JEREMY? получи специална покана да свири в първия музикален фестивал Expo Beats Festival в рамките на EXPO 2020 в Дубай.

Изложението започна на 1 септември и ще продължи до 31 март догодина. Разположено е върху близо 5000 декара площ и участват 192 държави от цял свят. В продължение на шест месеца ще се проведат шест отделни музикални събития, а в първото от тях - World Beats Festival (7-9 октомври), ще вземе участие именно JEREMY?.

Те ще са единствената банда от България, която ще се включи в музикалните фестивали на изложението, а концертът им на 9 октомври ще е на най-голямата сцена – Jubilee Stage.

Те ще свирят в продължение на един час, а в едно от парчетата - Just like the Rolling Stones, на сцената ще стъпят и танцьори под специалната хореография на известния британски хореограф Danny Lee.

Музикантите от JEREMY? споделят, че са изключително щастливи да бъдат част от толкова престижно световно събитие и с пълни сили се готвят да излязат на сцената на 9 октомври.

Това лятото JEREMY? изнесоха редица концерти в България и пуснаха нова песен и видео към нея - Day Job.

Режисьор на видеото е Жоро Манов, а оператор - Крум Родригес. Фронтменът на бандата Ерсин Мустафов сподели, че фокусът през последните месеци е бил изцяло в събитията на живо, но с момчетата вече са  готови с избора на парчетата за третия си албум и съвсем скоро се надяват той да бъде факт.

Ключови думи: