преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Faith No More и Mr. Bungle отмениха концерти в САЩ заради Майк Патън

Той сподели, че трябва да се погрижи за психичното си здраве

Публикувано на 15 Септември 2021
Faith No More и Mr. Bungle отмениха концерти в САЩ заради Майк Патън

Faith No More и Mr. Bungle отмениха редица концерти в САЩ за тази година. Причината е, че пандемията е влошила проблеми с психичното здраве на фронтмена Майк Патън.

„Съжалявам да го споделя, но заради причини, свързани с психичното здраве, няма да мога да продължа с насрочените дати за концерти на Faith No More и Mr. Bungle“, сподели Патън. „Имам проблеми, които се засилиха покрай пандемията, които в момента са предизвикателство за мен. Не чувствам, че мога да дам това, което трябва, а и не искам да давам по-малко от 100 процента от това, което мога. Извинявам се на феновете и се надявам, че скоро ще мога да им се реванширам. Групите ме подкрепят в това решение“, сподели Майк Патън.

От Faith No More коментираха, че за тях е било истинско предизвикателство да се съберат отново след пет години пауза, че са работили здраво в продължение на месеци, за да влязат в топ форма, а да съобщят новината на целия екип на бандата, както и на феновете, е било изключително тежко за тях. „Въпреки всичко, ние имаме да защитим член на нашето семейство, който се нуждае от помощ. Вярваме, че ако бяхме продължили с тези дати спрямо плана, това щеше да има огромен разрушителен ефект върху Майк, който ценим повече като брат, отколкото в ролята му на вокалист. Той може да разчита на 100 процента подкрепа от наша страна, за да направи това, което е правилно“.

Ключови думи: