преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Джеф Лабар, китарист на Cinderella, почина на 58-годишна възраст

Причината за смъртта му не се съобщава

Публикувано на 15 Юли 2021
Джеф Лабар, китарист на Cinderella, почина на 58-годишна възраст
Снимка: Photo by Scott Legato/Getty Images

Известният китарист Джеф Лабар, част от бандата Cinderella, почина на петдесет и осем годишна възраст. Синът му Себастиян потвърди тъжната новина с пост в социалните медии – „Тъкмо получих обаждането...Джеф Лабар, моят баща, моят герой, моят идол, е починал днес. В момента нямам думи. Обичам те, тате!“.

Боб Лабар, баща на Джеф, сподели във Фейсбук, че е научил, че синът му е починал в Нешвил. Причината за смъртта не се съобщава.

Съобщава се, че приятелите и семейството на Джеф не са успявали да се свържат с него през последните няколко дни, преди съпругата му – Гейл Лабар, да го открие мъртъв в сряда в апартамента му в Нешвил.

Cinderella от време на време изпълняваха спорадични концерти от 2010-а насам, но през последните години бандата не беше активна, а фронтменът Том Кийфър се фокусира върху самостоятелната си кариера.

През 2016-а Лабар пое вината за дългия период на неактивност на Cinderella, като го обясни с неговия „алкохолен проблем“, който е причинил разделение между него и колегите му в групата. „Аз и Том не си говорим вече, мога само да гадая, но вероятно той е много разочарован от мен и не иска да ме види как умирам. Не иска да става свидетел на смъртта ми“, сподели тогава Лабар.

Ключови думи: