преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Bullet For My Valentine вече имат шест нови песни, които не са част от новия албум

Това сподели фронтменът Мат Тък

Публикувано на 26 Октомври 2021
Bullet For My Valentine вече имат шест нови песни, които не са част от новия албум
Снимка: Photo by Danny E. Martindale/Getty Images

Уелската метъл банда Bullet For My Valentine ще издаде новия си албум, носещ името на групата, на пети ноември. Наследникът на „Gravity“ от 2018-а е описван като „брутален, тежък и техничен“, като фронтменът Мат Тък допълни, че бандата „просто е ударила този звук и този начин на писане на песни в този момент от кариерата си“.

Тък заяви в ново интервю, че мелодиите са „по-силни, рифовете са по-интензивни, барабаните са по-яростни“, а цялостното усещане за албума е, че е по-енергичен.

„Има моменти на спокойствие, като „Can't Escape The Waves“ и „Rainbow Veins“, моменти, в които мелодията надделява“, каза още той. Междвременно Мат Тък сподели, че групата е създала толкова материал, който не е част от албума, че може да издаде и „пост-албум“ – „Имаме допълнителни шест парчета, които са готови, просто сме такава машина за създаване на песни в момента“.

Тък започва да пише песни за албума през септември 2019-а, но процесът замира с настъпването на пандемията от Ковид-19. През юни следващата година обаче, Тък и дългогодишният продуцент – Карл Браун, рестартират работата. Те се събират в Treehouse Studio, Честърфийлд, където е написан и остатъкът от албума.

Ключови думи: