преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Живот за Валери

Той е едно смело момче на 2 години, но се бори с тежка болест

Публикувано на 11 Ноември 2015
Живот за Валери

Валери е едно малко, усмихнато и много смело момче на 2 години и 4 месеца. В началото на септември му е направена успешна животоспасяваща операция за отстраняване на тумор в неврохирургията на болница „Свети Иван Рилски“ - София. Резултатите от хистологичното изследване са показали изключително рядка и агресивна форма на злокачествено образувание в мозъка (карцином на плексус хороидеус 3-та степен). Сега Валери има нужда от лечение в чужбина – това е неговият шанс. Болницата, в която ще бъде лекуван е „Лив Хоспитал“ - Истанбул.

Лечението на това заболяване е рисковано и продължително. Смята се, че ще отнеме около година. Приблизителната сума само за първото вливане, изследвания и престой в болницата е около 9 280 евро. Тази сума е само за първата терапия, ако не се наложи спешна операция, чиято стойност е 23 000 долара!

Нека помогнем на Валери:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА в лева. IBAN сметка - BG76UNCR70001522451241, BIC -UNCRBGSF Уникредит Булбанк, Филиал Георги Софийски 3 - София, ВАЛЕРИ КОСТАДИНОВ ГРЪЧКОВ; Paypal [email protected]

Ключови думи: