преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Завръщането - Iron Maiden издават Somwhere back in time!

   След мигновените продажби на поредното турне на Iron Maiden "Somewhere Back In Time World Tour '08" и достигналото до първо място DVD "Live After Death", сега EMI/Анимато Мюзик ще издадат специален албум, който проследява първото десетилетие от невероятната кариера на групата.

Публикувано на 23 Май 2008
Завръщането - Iron Maiden издават Somwhere back in time!
   След мигновените продажби на поредното турне на Iron Maiden "Somewhere Back In Time World Tour '08" и достигналото до първо място DVD "Live After Death", сега EMI/Анимато Мюзик ще издадат специален албум, който проследява първото десетилетие от невероятната кариера на групата. Той включва някои от най-известните парчета от първите седем продукции на Maiden, както и лайв изпълнения, записани в периода 1980-1989 и е озаглавен "Somewhere Back In Time".
   За да могат предварително по-младите фенове да се запознаят и оценят качеството на тези записи, EMI дават уникална възможност на всички желаещи да свалят безплатно и чуят три пъти целия албум на високо качество (WMA аудио формат) от официалния сайт www.ironmaiden.com. 
  Ето какво споделя мениджърът Род Смолууд за този иновативен подход:
"Maiden имат значителен каталог, който се цени високо както от феновете, така и от медиите. Но си даваме сметка, че голяма част от непрестанно увеличаващата се фен база са млади хора, които не са запознати с всичките ранни албуми и именно заради тях създадохме тази колекция. Много от феновете ни дори не са били родени по време на издаването на тези продукции и е изненадващо, че въпреки това знаят почти всички текстове и пеят заедно с нас по време на концертите!"
Ключови думи: