преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Запознай се с Metallica в София!!!

  Култовата банда дава уникалния шанс на един от своите най-яки фенове да спечели билет за двама и среща с тях на шоуто им в София.

Публикувано на 20 Юни 2008
Запознай се с Metallica в София!!!
  Култовата банда дава уникалния шанс на един от своите най-яки фенове да спечели билет за двама и среща с тях на шоуто им в София. Само от 24 юни до 15 юли Metallica предлагат уникалния шанс за среща с тях по време на концерта им в София!!! На новия сайт www.MissionMetallica.com, посветен на предстоящия нов студиен албум на бандата, от 24 юни (вторник) ще бъде активна игра специално за българските фенове!!!
  Всичко, което феновете трябва да направят, за да спечелят билет за двама и среща с бандата преди концерта им на 25 юли, Стадион Васил Левски, е да отидат на сайта и да се регистрират. Победителят ще бъде избран сред един от  всички, изпратили своите данни не по-късно от 8.00 часа сутринта на 15 юли 2008 (вторник).
  Както всички знаем, Metallica са се запътили насам за грандиозен концерт в България по покана на Болкан Ентертейнмент и се очаква събитието да бъде повече от запомнящо се. Гответе се за рок концерта на годината - с най-много публика и най-яка атмосфера!!!
   Супер чаканият нов албум на Metallica ще се казва Death Magnetic и ще излезе през септември!!!
Ключови думи: