преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Започна делото на Ранди Блайт от Lamb of God

Съдебният процес започна вчера в Прага и се очаква да продължи няколко дни

Публикувано на 05 Февруари 2013
Започна делото на Ранди Блайт от Lamb of God

Вокалистът на Lamb of God Ранди Блайт е в Чехия, където вчера започна делото му за напредумишлено убийство. Преди да влезе в заседателната зала, Блайт публикува своя снимка, на която е с късо подстригана коса и облечен в костюм. Снимката бе публикувана със съобщението: "И ето, че се започна. Подготвен съм и съм спокоен. Благодаря на всички за добрите ви мисли и молитвите ви. Хубав ден на всички!"

Блайт бе арестуван миналото лято по обвинение в непредумишлено убийство на 19-годишния фен Даниел, загинал няколко седмици след инцидент по време на концерт на LoG. Семейството на момчето иска обещетение от $530,000, а ако бъде осъден, Блайт ще прекара в затвора между 5 и 10 години.

"Спазих обещанието си. Казах, че ще се върна в съда днес и го направих. Не бягам от отговорност. Не съм човек, който бяга от проблемите, но не искам да бъда наказан за нещо, което не съм извършил. Смъртта на детето къса сърцето ми, но никога не съм виждал Даниел и никога не съм имал контакт с него," коментира Блайт по случая.

Делото, което се очаква да продължи до 8-ми февруари, започна вчера, когато двете страни представиха казусите си. Утрешното заседание ще включва показания от 12 свидетели, присъствали на концерта от 2010.

Ключови думи: