преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Зак де ла Роча от Rage Against the Machine записва албум

Членовете на новата банда Prophets of Rage обясниха отсъствието му от проекта

Публикувано на 01 Юни 2016
Зак де ла Роча от Rage Against the Machine записва албум

Rage Against the Machine бяха на косъм от завръщането си, но в крайна сметка Зак де ла Роча не е част от новия проект на трима от четиримата членове на групата. Китаристът Том Морело, басистът Тим Комърфорд и барабанистът Брад Уилк създадоха новия проект Prophets of Rage, но вместо де ла Роча, вокалите ще са на MC-ата от Public Enemy и Cypress Hill - Chuck D и B-Real.

В интервю за „Rolling Stone“ Морело, Комърфорд и Уилк бяха запитани за ситуацията със Зак де ла Роча, като барабанистът отвърна, че фронтменът на Rage е „дал благословията си за проекта“. Нещо повече, стана ясно, че Зак де ла Роча „записва албум точно в момента“ (по думите на Брад Уилк). Той не даде повече подробности за характера на проекта, но е много вероятно да става въпрос за соло албума на Зак де ла Роча, по когото той работи от дълго време. През последните няколко години де ла Роча е записал над 20 парчета с Трент Резнър, DJ Shadow, El-P и други.

Тим Комърфорд обяви, че никой не се опитва да замени Зак, че това никога няма да се случи. „Ние сме семейство и се подкрепяме. Аз го подкрепям във всичко, което той прави, както и той нас. Определено го държа в течение на това, което се случва при нас“, допълни басистът.

Първото шоу на Prophets of Rage ще е тази вечер в Западен Холивуд, Калифорния.

Ключови думи: