преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Задава се DOOM OVER SOFIA 2016!

Култовата ирландска банда Mourning Beloveth идва у нас

Публикувано на 04 Май 2016
Задава се DOOM OVER SOFIA 2016!

Култовата ирландска банда Mourning Beloveth идва у нас за DOOM OVER SOFIA 2016! Организаторите обещават поне още четири групи, които да се включат във фестивала на 11 септември в клуб Live&Loud в София.

Ето и още информация от организаторите:

„Дуум сцената в България никога не е била така жива, както през последните 4-5 години. За да подчертаем очевидното, дуум музиката не е музика за масовия вкус. Колкото и метълът да е неконвенционално изкуство, то хевито, за сравнение, така или иначе е далеч по-смилаемо като жанр и привлича по-широк кръг последователи.

Казваме го, за да се знае, че дуум фестивалът, над който работим ще е от типа „бутикови“ и билетите ще са със строго ограничен брой.

„DOOM OVER…“ е концепция, която обикаля света от години. Най-сетне имаме честта и удоволствието тя да стъпи у нас, за да обявим гордо „DOOM OVER SOFIA 2016“!

Трудно е да намерим думи, с които да изразим вълнението си от това, че ще дадем сцена на ирландския култ Mourning Beloveth -стойностни артисти, които нямат нито желание, нито намерение да надигат нос от ъндърграунда, колкото и популярността им да ги изкарва “на светло”.

Това е първата чужда банда за събитието, което ще празнува мрака, мистиката и бавните мачкащи рифове.  Към плаката ще бъдат добавени поне още четири банди.

Фестивалът ще се състои на 11 септември в клуб „Live&Loud“, София.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба след като обявим всички участници.

Doom or be doomed!“

Ключови думи: