преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

„You Are The Champions” на Queen

Музикантите от Queen, Брайън Май и Роджър Тейлър и вокалистът Адам Ламбърт, създадоха нова версия на емблематичната песен „We are the champions”

Публикувано на 05 Май 2020
„You Are The Champions” на Queen

Музикантите от Queen, Брайън Май и Роджър Тейлър и вокалистът Адам Ламбърт, създадоха нова версия на емблематичната песен „We are the champions”. Докато са изолирани във Великобритания и Лос Анджелис, те записаха кавър, озаглавен “You are the champions”.

Мислите ни и благодарностите ни са към всички посветени на борбата герои. Те са шампионите. Те са шампионите.”, казват от групата. Новата версия на песента е създадена в  знак на благодарност и признателност към хората по цял свят, които се борят на първа линия с пандемията COVID-19.

„Записвайки партиите си поотделно, в тези трудни времена посланието на “You are the champions” е, че всички заедно ще преодолеем това предизвикателство.”, разказват музикантите.

За “We are the champions” Freddie казваше: “Исках да създам песен, която всеки може да запее. В същото време исках да създам песен за победата, която да е валидна за всеки. Ето че и до ден днешен вечната класика успява да изпълни целта си и да разчувства всички, до които се докосне.

Ключови думи: