преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

WRONG FEST 2016 обявиха втора официално потвърдила група

Това е румънската ROADKILLSODA

Публикувано на 26 Август 2015
WRONG FEST 2016 обявиха втора официално потвърдила група

Wrong Fest обявиха втора официално потвърдила група (след гръцките NIGHTSTALKER) за четвъртото издание на фестивала, който ще се проведе на 25 и 26 юни, някъде в периферията на София.

Групата е румънска – ROADKILLSODA – типични рокаджии  с тежки китарни рифове и продрани вокали.

Виждат себе си в  отражението на 70-тарския американски ястреб, на прашния  червен кадилак, на дрипавите тениски, на татуировките, брадите, пиячката, голите мацки и въобще –на якото настроение.

Групата започва като джем сешън между китарата на Михнеа и барабаните на Пара, някъде там, през зимата на 2010-2011 г, в една студена, слабо осветена и одимена стая, от която се зараждат постоянно експлозивни шумове, цепещи както стените, така и мрака.

От симбиозата на рокендрола, слъджа, стоунъра и психаделиката се заражда и съвременния звук на групата, особено след като към двамата ентусиасти се присъединява и Вава (брата на Михнеа), който с мръснишкия си бас тотално пасва на рокаджийската рапсодия.

Групата е свирила на една сцена с CROWBAR, SLASH, BILLY IDOL, PLANET OF ZEUS, BLACK TUSK, NICK OLIVERI, KARMA TO BURN, UFOMAMMUT, ELDER. Има участия на фестивали като Rockstadt Extreme Fest, Peninsula, Poiana Urbana, B’estfest, Fuzztastic Planet Festival.

Още могат да бъдат закупени двудневни билети тип „рано пиле”. Струват 35лв, а след изчерпването им, организаторите ще пуснат още 400 двудневни билета от 45лв.

Очаква се да бъдат обявени поне още 12 групи за Wrong Fest 2016.

Ключови думи: