преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

WOLFHEART идват за WOLF FEST – Вълчата пътека 2020!

Финландската банда ще е част от първия фестивален ден

Публикувано на 10 Март 2020
WOLFHEART идват за WOLF FEST – Вълчата пътека 2020!

WOLFHEART на Tuomas Saukkonen идват в България за второто издание на WOLF FEST - Вълчата пътека.  Финландците ще вземат участие в първия фестивален ден (10.07.2020).

Tuomas Saukkonen e ветеран на финландската метъл сцена и познат от групи като DAWN OF SOLACE, BEFORE THE DAWN, BLACK SUN AEON, BONEGRINDER, ROUTASIELU, THE FINAL HARVEST и др. През 2012 г. той шокира музикалния свят, като се раздели с всичките си активни групи, за да се съсредоточи върху соловия си проект WOLFHEART.

През 2013 г. излиза и дебютният албум „Winterborn“, който е записан изяло от Tuomas. Макар и да е доста критикуван от медиите, той достига 7-о място във финландските класации.

На 10 април 2020 г. се очаква да излезе и петият дългосвирещ албум на WOLFHEART, който ще носи заглавието „Wolves of Karelia“.

 

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-и и 11-и юли 2020 г. в парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

AMORPHIS, MAYHEM, CANDLЕMASS,  PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, GRAVE DIGGER, THE AGONIST, ODD CREW, URBAN GREY и DRIVE YOUR LIFE са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“!

Билети за фестивала на цена от 70 лв. - двудневен и 40 лв. – еднодневен, можете да намерите на касите на Eventim и Изипей или на epaygo.bg и eTickets Mall.

Ключови думи: