преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

„Winter Ska Is Coming“ с Toy Letters (София), Kontras (Ниш) и Pizza (Варна)

Събитието ще се състои на 6 ноември

Публикувано на 14 Октомври 2015
„Winter Ska Is Coming“ с Toy Letters (София), Kontras (Ниш) и Pizza (Варна)

След като събраха над 700 души на концерта си в Маймунарника през лятото, Toy Letters (София) и Kontras (Ниш) се събират отново. Този път юнаците от София и другарите им от Ниш ще свирят не на една, а на цели четири сцени. Ска-пънк лудницата ще бъде подкрепена от варненските скакор лeгeнди Pizza. Шайката от морската ни столица не е свирила в софийските клубове от 2014г. и със сигурност е желан гост в столицата. Концертът в клуб „Maze“ на 6 ноември ще е предпоследната дата от турнето на трите банди „Winter Ska Is Coming“, което се осъществява с медийната подкрепа на “Hardcore Spirit” и Z Rock.

Другите засегнати от инвазията градове са Варна 30.10.2015 – клуб Vintage 33, Русе 31.10.2015 – Max Club, Пловдив 07.11.2015 – Post-Culture Stage(Petnoto). Очаква ви четири часово масово подскачане.

All Men Must Skank!

Kontras (Ниш, Сърбия) - гостуваха в Маймунарника през лятото и помляха българската публика с бързи китарни рифове, типичните пънк вокали и пронизваща брас секция с онзи сръбски темперамент, който не можете да сбъркате.

Toy Letters (София) - столичните скакор бандити, участваха на тазгодишното издание на фестивала „Spirit Of Burgas” и ще Ви накарат да подскачате със силно енергичната си смес от ска, пънк, фънк и реге, комбинирани с рапиращи вокали и агресивно „реване“ в най-добрите метъл и хардкор традиции. 

Pizza (Варна) - ярките легенди на варненската ска сцена извадиха нов албум с безпощадни парчета. Познатото ни скакор звучене ще ни отнесе главите, а неспиращото пого пред сцената е традиция на всяко тяхно участие.

Ключови думи: