преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Whitesnake обявиха името на новия китарист

Джоел Хокестра от Night Ranger заема мястото на Дъг Олдрич

Публикувано на 22 Август 2014
Whitesnake обявиха името на новия китарист

Лидерът на Whitesnake Дейвид Ковърдейл обяви името на новия китарист на бандата. Това е Джоел Хокестра от Night Ranger. Той заема мястото на Дъг Олдрич, който напусна групата по-рано тази година.

 

„Едно от първите – ако не и първото - имена на китаристи, които ни минаха през главите след като Дъг Олдрич напусна групата, беше на изключително талантлив музикант, който срещнахме за кратко през миналата година, докато бандата му подгряваше за  Whitesnake в Аризона”, написа Ковърдейл. „Всички бяха много впечатлени от него, не само от способностите му да свири великолепно на китара, но и от личността му.”

 

Ковърдейл обяви, че Джоел Хокестра е свирил с бандата и сесиите са минали отлично, а той ще трябва да изпълни оставащите дати от турнето си с Night Ranger.

 

„Изключително съм развълнуван да бъда част от Whitesnake и нямам търпение да ви разбия всички много скоро”, заяви Хокестра.

 

Дъг Олдрич напусна бандата през май заради графика на групата, който объркваше другите проекти, с които се е заел.

 

Дейвид Ковърдейл направи ново студио - Hook City – в Рено, Невада това лято, докато той и бандата работиха по нов материал.

Ключови думи: