преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Whitesnake и Def Leppard - чакането си заслужаваше!

   Две от най-легендарните и чакани в България рок банди забиха снощи пред около 20 000 фена на стадион "Академик" в София.

Публикувано на 05 Юли 2008
Whitesnake и Def Leppard - чакането си заслужаваше!
   Две от най-легендарните и чакани в България рок банди забиха снощи пред около 20 000 фена на стадион "Академик" в София. Въпреки трите часа закъснение заради забавяне на тировете на Whitesnake и Def Leppard на границата, въпреки проливният дъжд, който спря едва в средата на концерта на Leppard, българската рок публика отново доказа, че е корава и може да избухне здраво, когато на сцената има рок богове.
  Доверието на организаторите към Тома беше напълно оправдано - в типичния си стил и свеж маниер, рок идолът наистина успя да подгрее публиката. За съжаление след неговите изпълнения настана доста дълго чакане, което охлади страстите, но още със стъпването на Whitesnake на сцената и началото на "Best years", публиката се взриви. Последвалият порой от хитове с нестихваща енергия се смеси с истински порой, който се надявахме да отмине бързо. Но все пак, мокър или не, Ковърдейл си е Ковърдейл, а Whitesnake са си Whitesnake.
 Студът и дъждът накараха част от феновете да си тръгнат, но за останалите имаше огнен коктейл от хитовете на Def Leppard. Джо Елиът и компания мощно се раздадоха. В сетлиста им преобладаваха вечни песни като "Make love like a man", "Love bites", "Hysteria", "Pour some sugar on me" и "Let's get rocked", както и хитовете от актуалния им албум "Songs from the sparkle lounge" - "Nine lives" и "C'mon c'mon".
  Шоуто завърши с обещания, че ще видим Def Leppard отново. Можем само да се надяваме да се случи скоро. 
Ключови думи: