преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

W.A.S.P. и Stratovarius идват в София

Метъл легендите W.A.S.P. и Stratovarius пристигат в София за самостоятелни концерти! W.

Публикувано на 31 Август 2009
 W.A.S.P. и Stratovarius идват в София
Метъл легендите W.A.S.P. и Stratovarius пристигат в София за самостоятелни концерти! W.A.S.P. ще свирят на 17 ноември в столичната зала "Христо Ботев", а Stratovarius ще стъпят за първи път пред българска публика на 24 януари 2010 г., в същата зала.

Двете банди идват по покана на новата промоутърска компания LOUD CONCERTS, а билетите и за двете събития се пускат в продажба от 1 септември. Билетите ще се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream, магазините на Office1Superstore, М-Тел и М-Свят.

За концерт на W.A.S.P. на 17 ноември: първите 200 билета ще са с промоционална цена 30 лв. След изчерпване на това количество, цената за билет ще е 35лв., а в деня на събитието ще се продават по 45лв.

За концерт на Stratovarius на 24.01.2010 г.: първите 200 билета ще са с промоционална цена 25 лв. След изчерпване на това количество, цената за билет ще е 30 лв., а в деня на събитието ще се продават по 35 лв.

W.A.S.P. пристигат в София, малко повече от месец след официалното излизане на новия им албум Babylon. Официалната му промоция в САЩ и Великобритания ще бъде на 12 октомври, а българските фенове ще са сред първите, които ще го чуят на живо.

Това ще бъде четвъртото гостуване на W.A.S.P. в България, след концертите им през 2004г. в София, през 2006г. в Каварна и през 2008г. в Ловеч.

Финландските пауър-метъли Stratovarius ще забият за първи път в България на 24 януари 2010г. в столичната зала "Христо Ботев". Това ще се случи в рамките на световното им турне, което ще продължи до началото на февруари 2010-та. Турнето е по повод последният им албум "Polaris", появил се на пазара в края на месец май тази година.

Ключови думи: