преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Wardruna и Smallman с концерт в София след броени дни

Слушайте организаторите при Краси Москов в Hijack Show във вторник

Публикувано на 22 Февруари 2016
Wardruna и Smallman с концерт в София след броени дни

Дни остават до първото шоу у нас на норвежката група Wardruna, заедно с българската етно-алтърнатив група Smallman. На 25 февруари, точно в 20:00 ч., в специално подготвената за събитието Зала 3 на Националния дворец на културата (НДК) ще се случи симбиоза между звук, светлина и пространство, които ще очароват публиката. Концертът, продуциран от НДК и Transfiguration Festival, дава заявка за изживяване в дълбочина, за споделяне и пътуване в света на имагинерното, пренасяйки ни в мистиката на древните скандинавски народи с магическите мелодии от култовия сериал „Викинги“.

Какво ни очаква в четвъртък, очакваме да научим от организаторите на събитието в Hijack Show с Краси Москов във вторник.

Wardruna пристигат у нас още на 24 февруари, за да координират с българския технически екип изграждането на характерните сценични елементи. Този процес ще обхване почти едно денонощие, поради своята сложност и детайлност, обясняват организаторите от Transfiguration Festival.

Малко след кацането си в София в 18:20 ч. българско време, музикантите ще се срещнат с медии и фенове. Айнар Селвик и компания са проявили желание да разгледат забележителностите на нашата столица и планината Витоша, преди да направят задължителния саундчек.

В деня на концерта, на 25 февруари, вратите на Зала 3 ще отворят за фенове точно в 19:00 ч., от 20:00 ч. на сцената ще се качат Smallman, а от 21:30 ч. e дългоочакваното шоу на Wardruna.

Билети за концерта на Wardruna и Smallman могат да бъдат закупени от Билетен център-НДК и мрежата на Ticketportal.bg на цена от 70 лв.

Ключови думи: