преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Втори концерт на I Can Too в подкрепа на Хаити

   На 15 февруари (понеделник) от 20.00ч. в Sofia Live Club (подлеза на НДК), с безвъзмездното участието на изпълнители от българския шоубизнес продължава Благотворителната Кампания Аз-Ти-ХаиТи, която е съвместна инициатива на фондацията И АЗ МОГА и Столична община, с личната подкрепа на госпожа Фандъкова.

Публикувано на 10 Февруари 2010
Втори концерт на I Can Too в подкрепа на Хаити
   На 15 февруари (понеделник) от 20.00ч. в Sofia Live Club (подлеза на НДК), с безвъзмездното участието на изпълнители от българския шоубизнес продължава Благотворителната Кампания Аз-Ти-ХаиТи, която е съвместна инициатива на фондацията И АЗ МОГА и Столична община, с личната подкрепа на госпожа Фандъкова. Множество правителствени, неправителствени организации, между които асоциирания член към  Международната Лайънс благотворителна организация Лайънс Клуб София-Сердика, интелектуалци и медии се присъединяват към благородната кауза в помощ на хаитянския народ.

   Разрушителното земетресение удари най-бедната държава в Западното полукълбо. Всеки трети от деветмилионното хаитянско население е засегнат - изгубил е близки, бил е ранен или е останал без дом. В момента в Хаити има 3 милиона души, изпаднали в беда. Инициаторите на Кампанията Аз-Ти-ХаиТи смятат, че станалата трагедия е изпитание за нашата солидарност и мерило за достойнството на отделните институции.

   В предстоящите концерти музиканти и артисти  ще се присъединят към каузата  Аз-Ти-ХаиТи, като между тях са: Мария Илиева и артистите на Стерео стaя, Криста и Боян, Любо, Орлин Павлов, Сантра и Кристо, група Мастило, Весела Бонева, Мишо Шамара, 032, Кристина и Михаил Белчеви, със специалното участие на деца от НУТИ и балетна школа ,,Маша Илиева", Раул Торес и групите D2, Остава, Baby Face Clan, Matchpoint, The Strunes и DJ Dessi.

Вход: 12.00 лв.  

Направените финансови  дарения на обявената банкова сметка: И АЗ МОГА, Юробанк И ЕФ ДЖИ България, IBAN: BG58BPBI79421080910103, BIC: BPBIBGSF ще бъдат включени към финансовия ресурс на хаитянската организация Haiti Aid Network, която действа на местен терен.

На сайта: www.icantoo.eu ще бъдат публикувани приходите по сметката, както и банковия документ от направения паричен превод.

Ключови думи: