преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Всичко, което трябва да знаеш, ако искаш билет за AC/DC и за ROCK'N'ROLL TRAIN!

  Големият ден дойде! Днес стартира продажбата на билети за концерта на AC/DC в Белград на 26 май, и за специалния влак ROCK'N'ROLL TRAIN, който ще тръгне рано сутринта от София в деня на концерта.

Публикувано на 18 Февруари 2009
Всичко, което трябва да знаеш, ако искаш билет за AC/DC и за ROCK'N'ROLL TRAIN!
  Големият ден дойде! Днес стартира продажбата на билети за концерта на AC/DC в Белград на 26 май, и за специалния влак ROCK'N'ROLL TRAIN, който ще тръгне рано сутринта от София в деня на концерта.

  Пакетните билети (двупосочно пътуване плюс билет за концерта) се пускат в продажба от  19.02.09г в 09:00 часа. Теренът на стадиона в Белград е разделен на зони, което добавя още възможности за избор на билет според мястото и цената:

 Терен пред сцената: 250лв.

 Терен в средата: 195лв.

 Терен в задната част: 170лв.

 Трибуни (в задната част): 215лв.

 
  В София билети могат да бъдат купени от Z-Rock , на Янко Сакъзов 3 (Паметника на Левски) и от офиса на Туристическа агенция Лидия Турс ( ул.Хан Аспарух 22). Билети ще има и в Община Каварна (гр.Каварна, ул.Добротица 50). Билети ще има, затова не е необходимо да идвате от по-рано. Всеки човек ще може да закупи най-много четири билета!

  За да бъде издаден групов билет за влака и улеснено преминаването на границата, във всички места, където се продават билети за ROCK'N'ROLL TRAIN, ще бъдат събирани име, фамилия и ЕГН на хората, които ще пътуват.

  И още една важна подробност:  всеки закупил си билет (независимо от пакетната цена), трябва да притежава собствен валиден задграничен паспорт, като датата на валидност трябва да е поне до м.януари на 2010г. Лица под 18 годишна възраст, които желаят да пътуват с KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN, ще трябва да представят писмено, нотариално заверено съгласие от родител, преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.

  KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN e само за истинските фенове на рока!

     Единствен по рода си влак - KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN, пълен с фенове на AC/DC от България, ще потегли от София на 26-ти май, когато е концерта на гръмотевичната банда в Белград. Уникалната възможност за българския фен е предоставена от най-запаления метъл кмет - г-н Цонко Цонев и Община Каварна. 30-те вагона на KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN потеглят рано сутринта на 26-май, с единствена спирка и заветна точка - Белград. В цената на удоволствието да се срещнеш с AC/DC е включен: билет за влака в двете посоки (София-Белград-София), транспорт от гарата до страдион Партизан и обратно, билет за самия концерт на AC/DC в Белград на 26-ти май 2009г.

         KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN ще се състои от три композиции с по десет вагона, в които в продължение на шест часа ще цари истинска рок атмосфера. Самият влак също ще изглежда подобаващо - обещават от Община Каварна. Рок идолите AC/DC ще бъдат само на около 400км. от София и съвсем естествено, организаторите на шоуто им в Белград - Komuna със съдействието на Balkan Entertainment Company, отпускат известен брой билети за България. Една от петте най-продавани банди в света за всички времена, с милиони фенове по света ще зарадва и българските си фенове с BLACK ICE TOUR на 26-май 2009г. KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN безспорно е най-добрата възможност, на най-достъпните цени за шоуто, за това - не изпускайте влака!
Ключови думи: