преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вокалистът на Satyricon Сигурд Вонгравен е диагностициран с мозъчен тумор

Лидерът на легендарната блек метъл банда обяви лошата вест в Инстаграм

Публикувано на 06 Октомври 2015
Вокалистът на Satyricon Сигурд Вонгравен е диагностициран с мозъчен тумор

Вокалистът на Satyricon Сигурд Вонгравен е бил диагностициран с мозъчен тумор. Това съобщи самият той. Преди повече от седмица той се е почувствал много зле и е бил приет в болница, минал е скенер, а тогава лекарите са открили раково образувание в мозъка му.

Ето и съобщението, което Вонгравен сподели: „Много вероятно е да е доброкачествен. Мога да живея с него, докато не се увеличи. Премахването му е изключително сложно и трябва да се прави само ако размерът му нарасне, когато е въпрос на живот и смърт. На всички ни са раздадени набор карти, а тази се падна да е една от моите. Толкова много хора трябва да се справят с много по-лоши неща, така че не се самосъжалявам. Имам прекрасно семейство, много приятели, Satyricon, Wongraven Wines и много хора, които подкрепят моите усилия навсякъде по света. Ще прекарам следващите две седмици в опит да си върна силите обратно, а след това ще се върна към писането на музика за новия албум на  Satyricon.”

Satyricon са една от най-важните блек метъл банди. Норвежката група е основана през 1991 година, а за 24 години кариера имат осем студийни албума.

Изпращаме нашите позитивни мисли към Сигурд Вонгравен в този труден момент!

Ключови думи: