преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вижте снимки от гостуването на Asia в студиото на Z-Rock!!!

   Джон Уетън, Стийв Хау и Карл Палмър от Asia бяха гости в студиото на Z-Rock днес.

Публикувано на 21 Март 2009
Вижте снимки от гостуването на Asia в студиото на Z-Rock!!!
   Джон Уетън, Стийв Хау и Карл Палмър от Asia бяха гости в студиото на Z-Rock днес. Между три и пет следобед, Краси Москов говори с трима изключителни музиканти, участвали в десетки успешни рок проекти през годините.

  Първи беше Джон Уетън. Разговорът с него продължи почти час и обхвана цялата му музикална кариера. "Бройте ме и мен наполовина българин", каза Джон, след като разбра, че Глен Хюз често идва у нас и се чувства като у дома си в България.

   Когато дойде Стийв Хау, в Z-Rock вече беше настъпило голямо оживление - камери, фотоапарати, фенове, очакващи автографи. В разговора със Стийв имаше много китари, Yes и разбира се, разсъждения за развитието в музиката . "С Asia започнах да правя по-достъпна за публиката музика", каза Стийв Хау.

  Карл Палмър, който вчера имаше рожден ден, получи като подарък от нас традиционен български тъпан. Изненадван и зарадван от подаръка, Карл направи импровизирано соло и каза, че може би ще използват тъпана на концерта в неделя вечер.

  Очаквайте съвсем скоро повторение на интервютата с тримата големи - Джон Уетън, Стийв Хау и Карл Палмър. Изненадите, свързани с Asia не са свършили - очакват ви и две китари с подписите на четиримата оригинални членове на групата!

  Z-Rock благодари за снимките на Михаил Клисарски и Ясен Немски (от Болкън Ентертейнмънт).

Ключови думи: