преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вижте пълната програма за двудневния фестивал Wrong Fest 2016

Деветнайсет групи са потвърдили участието си в четвъртото издание на „Грешния фестивал”

Публикувано на 02 Юни 2016
Вижте пълната програма за двудневния фестивал Wrong Fest 2016

Вижте пълната програмата за двудневния Open Air фестивал WRONG FEST 2016 с всичките 19 групи, потвърдили участието си за тазгодишното 4-то издание на „Грешния фестивал”, който ще се проведе на 25.06 – 26.06 в софийското с. Войнеговци. Вижте видео тийзърът за 2016 тук: https://youtu.be/z6i0QQF5pvQ

Напомняме, че хедлайнерите за първия ден са британските музикални гении - JUNO REACTOR, чиято музика е основна в саундтрака на култувата трилогия Матрицата. Втори хедлайнер за деня са ирландските рок метъл легенди – THERAPY?.

През втория ден хедлайнери са шведската винтидж рок формация GRAVEYARD и британското инди рок чудо YUCK.

По известни имена от българска страна са КОНТРОЛ & ОСТАВА.

Очаквайте 2 сцени и стилово разнообразие. Също така ще има изградена детска площадка с всякакви съоръжения, надуваем замък и играчки; рампа за хора в неравностойно положение и увреждания, палаткова зона и лагерен огън; охраняем паркинг за велосипеди; джаги; тенис на маса; безжичен интернет; волейбол и футбол и други атракции.

Двудневни билети от 45лв все още могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg - https://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ или от The Wrong Bar на ул. Шейново 18 в София.

Капацитетът на фестивала е за 2 000 души.

Вижте официалното видео от третото издание на фестивала през Wrong Fest 2015 тук: https://youtu.be/x0-q1LkJr4E, както и локацията на https://youtu.be/x0-q1LkJr4E

Ключови думи: