преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вижте промоционалния видеоклип за концерта на британската банда Ozric Tentacles

Бандата ще осъществи своя спектакъл в София на 10 март

Публикувано на 11 Януари 2016
Вижте промоционалния видеоклип за концерта на британската банда Ozric Tentacles

Появи се промоционален видеоклип за концерта на британската прогресив / сайкъделик формация Ozric Tentacles (можете да го видите по-долу). Групата ще направи спектакъл в София на 10 март 2016, заедно с израелските прогресив рок майтори Project RnL и българските им ембиент прогресив колеги Surbahar.

Музиката на Ozric Tentacles е силно повлияна от Steve Hillage и Gong, но въпреки всичко, те успяват и да създадат, съхранят и шлифоват свой музикален стил, чрез комплексните си аранжиментите и философия на съществуване. Групата е привлякла вниманието на феновете със своя стил на психеделичния рок, уникални live пърформанси, използващи мощта на синтезатори, китари, и семплери, както и аудиовизуални ефекти, интегрирани светлини и проекторни цветни и псайх ефекти. В музиката им можем да усетим с лекота елементите на funk и jazz fusion-а, прогресив рока, dub / reggae, както и амбиент, като всичко това е преплетено с електронни елементи, PSY-trance и техно. 

Бандата е призната като една от най–влиятелните за фестивалната сцена и култура в Обединеното Кралство и тяхното развитие е тясно свързано с участията им на Glastonbury Festival.

Очаква ни наистина един от най – уникалните концерти, случвали се някога в България. Концерт, който ще събере на едно място прогресив фанатици, хипита, рокаджии, музиканти, PSY-trance маниаци и електронни музикални ентусиасти. Възрастовата група ще е също разнородна.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg - http://wrongevents.ticketlogic.bg/www.bilet.bg/каси/, както и в The Wrong Bar. Early Bird билетите, които са на цена от 20 лв., са пред изчерпване.

Ключови думи: