преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вижте картата на фестивала Hills of Rock 2017

Събитието ще се проведе на трийсети юни и първи юли

Публикувано на 22 Юни 2017
Вижте картата на фестивала Hills of Rock 2017

Вече можете да видите картата на Hills of Rock 2017 (изображението към новината). Фестивалът ще се проведе на трийсети юни и първи юли, а билети все още могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM - goo.gl/2W8SRV или TicketPro - goo.gl/0bQ0Sk.

На първото издание на пловдивския рок фест ще видим трийсет и две групи.

Вратите ще отворят в 17:00 часа, а първата група, която ще се качи на главната сцена, ще бъде KROSSFIRE. 20 минути по-късно започва програмата и на WORLD Stage с появата на 8M/S. Хедлайн участията на Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes стартират след 21:00 часа във всеки от дните. Цялата програмата по дни, сцени и часове ще намерите във фейсбук страницата на Hills of Rock, както и на www.hillsofrock.com.

Hills of Rock 2017 ще последва и практиката на редица международни фестивали, като още от първото си издание ще въведе безкешово разплащане, за да намали чакането на опашки на баровете и местата за хранене. Всички плащания на фестивала ще стават със специалната фестивална карта “Hills of Rock Card”. Повече информация за това ще намерите на сайта на фестивала.

Фестивалът Hills of Rock ще се реализира ежегодно и е част от програмата на  Пловдив – Европейска столица на културата 2019. 

Ключови думи: