преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вивиан Кембъл отново е в ремисия

Наскоро той обяви, че ракът отново се е върнал

Публикувано на 01 Август 2014
Вивиан Кембъл отново е в ремисия

Китаристът на Def Leppard (и бивш китарист на Dio) Вивиан Кембъл води сериозна битка с рака. Той беше диагностициран със Синдром на Ходжкин, след което – още през миналата година – той обяви, че е в ремисия. Рок и метъл общността тъкмо се зарадва на новината, когато през март 2014 година се оказа, че ракът се е върнал.

За втори път в живота си обаче, Вивиан Кембъл официално е в ремисия.

 

„За тези от вас, на които им пука, ето и последното и най-якото от моята ракова ситуация. В момента съм в Бостън и си направих изследване със скенер. То показа, че ракът е в ремисия. Страхотна новина, но се опитвам да не съм твърде ентусиазиран, след като чух същото през миналата година, само за да се разочаровам  няколко месеца по-късно, когато стана ясно, че се е върнал. Планът е да направя трансплантация на стволови клетки след като завърши турнето. Въпреки всичко моите лекари ме посъветваха да направя и трети кръг от химиотерапия.“

 

Пожелаваме успешно възстановяване на Вивиан Кембъл, който продължава с активната музикална кариера. Той направи големия си пробив с Dio, а от 22 години е с Def Leppard.

 

Ключови думи: