преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

ViolentorY с концерт в София на 18 октомври

Дългоочакваното събитие ще включва и специални гости

Публикувано на 02 Октомври 2015
ViolentorY с концерт в София на 18 октомври

ViolentorY се завръщат с концерт в София на 18 октомври /неделя/. След повече от година отсъствие от софийската клубна сцена, групата ще забие в столичния клуб „RockIt". Заедно с добре познатите любими песни ще чуете и композиции от предстоящия нов албум на групата, изсвирени за първи път и пред публика. По време на събитието ще бъде представен и първия официален мърчандайз на групата.

ViolentorY e българска experimental metal група, представяща приятна и добре балансирана смесица от хеви, джент, прогресив, дет и симфоник метъл. През 2012 година групата издава своето първо EP „Singularity“, а и участва на един от най-големите музикални форуми в Румъния - ArtMania Festival 2012. В началото на 2013 година излиза първият албум на групата  „Theory of Life“, който същата година, е обявявен за „Български метъл албум на годината“ от списание Metal Hammer Bulgaria и от читателите на списание Про-Рок.

През 2014 групата издаде своето второ EP „Transition“, както и първото си официално видео към песента „Eve of Awakening“. Видеото включва кадри от концерта на ViolentorY като съпорт на шведите от Amon Amarth при участието им в България същата година. В момента ViolentorY работят върху втория си дългосвирещ албум.

Предстои и обявяването на специалните гости на събитието.

Ключови думи: